Sjove lege

 

Muligheder til kalaset

Ifald det er tid til, at du snart skal holde festivitas kan det være svært, at hitte på sjove ”selskabslege” du kan underholde gæsterne med til festen. Her får du en masse gode forslag til, sjove lege du kan foretage i løbet af en aften

Stoledans

De fleste har kendskab til stoledans og omend det er en leg mange forbinder med små børn er det også sagtens noget du kan underholde det lidt ældre publikum med. Der stilles en stol op for hver deltager, minus én, og deltagerne danser rundt om stolene indtil musikken holder inde. Den der ikke får en stol er ude og der fratages en stol, hvorefter musikken starter igen. Man fortsætter til der blot er en tilbage, som så er vinderen.

Flødebolle fodring

Dette er en leg som egner sig specielt godt, når det meste af forsamlingen er ved at være temmelig stive. Det foregår på den måde, at du sidder 2 personer overfor hinanden, begge personer med bind for øjnene. Pointen er så, at den ene skal made den anden person med en flødebolle. Det er ikke så problemfrit, som det nok lyder og kan tit ende utrolig galt. 

Hvem er mest fulde?

Der er chance for, at du kan købe en billig alkotester. Med en alkotester har du mulighed for, at måle promille på mange forskellige personer. Sent på aftenen når alle er ved, at være berusede, kan du sende en alkotester rundt og lade alle teste promillen. Man kan evt. udnævne en vinder, som er den person som har den største promille.

Der er ikke behov for, at du skal bruge mange penge på en alkotester. Det er helt ok, at klare sig  med en billig alkotester, der måske ikke er særlig nøjagtig, men sagtens kan bruges til sjov.

Stafet med øl

De fleste unge har kendskab til øl stafet, hvor du stiller op i mange hold og på skift på holdet løber ned i den anden ende og tømmer en øl. Når du har drukket øllen skal du dreje rundt om flasken 10 runder inden du løber tilbage og sender den næste fra sit hold af sted. Holdet som først opnår at få  alle igennem har vundet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *