Vælg den rette graviditetstest

Graviditetstests for anvendelse hjemme

Artiklen her vil skildre hvorledes graviditetsteste fungerer, samt af hvilken grund alle må anskaffe graviditetstests på world wide web,  som disse kan anskaffes på apoteket eller i Matas.

På et apotek eller hos en materialist forklarer de venteligt, at deres graviditetstests er af særlig høj kaliber eller kreeret ved lidt særlige omstændigheder. Om sidstnævnte afspejler virkeligheden, bør jeg ej afgøre.

Erhverv disse graviditetstests fra world wide web

Det er en realitet, at graviditetstests erhvervet på adskillige danske webshops, som dem ved testdig, er af akkurat lige fornuftige beskaffenhed, som de graviditetstests man anskaffer på et apotek eller hos en materialist. Gradsforskellen er udelukkende i emballagen af graviditetstesten. Det er udelukkende udseendet, som adskiller sig fra hverandre. Det er oplagt vigtigt, at graviditetstesten er CE-godkendt, så man som køber er sikret, at testen overholder disse aktuelle regler, der er fastsat fra EU.

Præcisionen på de fleste graviditetstests er god og er på ca. 99,9 % Det forekommer sjældent, at en fejl opstår, og graviditetstesten angiver et falsk positiv slutresultat.

Teknologien for produktion af graviditetstests har været til i utallige årtier nu, i den anledning er en god del graviditetstests for tiden utrolig præcise og sikre.

For oven anvendes kaldenavnet graviditetstests, ved dette synes en graviditetstest som er lavet som en stav. Der foreligger dog adskillige uidentiske typer af graviditetstests.

3 typer af graviditetstests

Øjeblikkeligt er de 3 just kendte typer af graviditetstests som handles i Danmark, følgende.

En graviditetstest til urin opbygget som en stav, hvilket er fortalt for oven, er den almindeligst benyttede, som der er adskillige gode årsager til.

Først og fremmest er ovennævnte let at anvende, da der skal urineres på graviditetstesten. Dette er den enlige af de nysnævnte graviditetstests i blogposten, hvor det er en mulighed. Graviditetstesten er udstyret med et glasvindue i kernen af graviditetstesten, her vil selveste udslaget af graviditetstesten blive til.

Særligt skal der syne én farvet streg udfor ”C”, som har værdien control, bagefter der er urineret på graviditetstesten, eller denne type har optaget noget vandigt. Det er uvæsentligt, om du er i velsignede omstændigheder eller det omvendte, der bør konstant fremtræde en farvet streg udfor ”C”, ellers er graviditetstesten uanvendelig, og du kan prøve med en anden test.

Adskillige sammenfald hvor der ikke  fremtræder en farvet streg i ”C” beror på, at dine graviditetstests ikke har optaget tilstrækkeligt vandigt indhold. Der kan også befinde sig andre punkter, men dette vil være af betydning af, at graviditetstesten er ubrugelig.

Vises der en farvet streg i både ”C” og ”T” (feltet som betyder positiv), så er dette synonymt med, at I er gravid. Vises der det omvendte en farvet streg i ”T” men blot én  i ”C” har værdien dette, at i ikke er gravid, og udslaget er negativt. Hvorvidt dette er et positivt eller negativt facit for faderen og moderen skal selvsagt være op til de vordende forældre. Prædikatet negativ og positiv benyttes her i forhold til, om der er graviditetshormon at finde i tissen. HCG er hormonet, som en graviditetstests detekterer og fungerer på. Hormonet bliver udviklet af moderkagen, kortvarigt efter undfangelsen, og tyder på graviditet.

Graviditetstests striptest.

Andre typer af graviditetstests er disse som bærer navnet graviditetsteststrips eller strips. Med denne form for graviditetstest må tissen samles op i en kop, før end graviditetstesten kan laves. Dette er en del mere slidsomt end når der anvendes ”stav urintest”.

Når tissen er optaget i kruset, dyppes teststrippen ned i kruset til denne type har opsuget en del tis, det sker relativt rapt. Udslaget kan fra da af læses af strippen straks, som det er fortalt ved ”stav urintesten”. Her vises dog ikke et glasvindue, vedkommende må se i, men udslaget fremkommer lige på strippen.

Denne slags af graviditetstest ligner almindeligst af alt om en bitte papirstrimmel, som er farvet en smule i spidserne. Dette er den mindst kostelige graviditetstest af alle sammen, men også bestemt mere træls end eksempelvis stavtesten.

Denne omstændige pladetest

Sidste graviditetstest af de 3 typer af metoder er pladetesten, som er den mest omstændige at lave af de 3 slags, derfor handles der vist ikke særligt mange af nævnte slags.

Pladetesten laves på ca. selv samme sæt som ved graviditetsteststrippen. Det er udtryk for, at tisset må samles op i en kop. Fra så af anvendes en pipette for at indsamle en kende tis som anbringes ned på testen.

Udslaget tolkes på ca. ens sæt som de 2 tests, som bliver fortalt foroven.

Opsamlingen af ovennævnte

Ved at forære en kortvarigt afrunding, kan summa summarum være, at når I vil anvende en graviditetstest eller adskillige – det er immer væk godt at ha visse i reserve – da kan følgende udvælges.

Indkøb dine graviditetstests på www, dette er oftest en del billigere end at anskaffe testene på et apotek eller hos en materialist. Flere internetbutikker giver til og med fri levering samt 24 timer levering, så man ikke er nødt til at afvente mere end 24 timer med at have dem på adressen.

Efter du har bestemt at anskaffe dine graviditetstests på www, må I selvsagt bestemme at anskaffe stavtest, da dette er så meget fornuftigere at anvende, i stedet for de mange typer som optræder i handlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *