Alkoholpåvirkning

Det er farligt når du kører alkoholpåvirket, ikke kun for en selv, men ligeså for alle andre i trafikken. Ikke nok med, at det er farligt så er det også ikke lovligt og du bliver straffet hårdt hvis du kører med en promille på mere end 0,5.

Det kan trods alt være vanskeligt, at vurdere om du er i stand til at køre eller ej. Af den grund kan mange med fordel anvende et alkoholmeter. Problemet opstår når du har siddet og fået lidt genstande indenfor vesten, når du skal afgøre om du kan køre hjem eller ingenlunde, er det stort set umuligt, at regne ud. For der findes mange faktorer der spiller en rolle. Først og fremmest handler det om hvor meget du har drukket, men det spiller også ind hvor lang tid du har brugt på, at drikke de genstande. Ligesom køn, vægt og højde også spiller en meget stor rolle.

Forudsat du utrolig gerne vil have et fuldstændigt rigtigt billede har du af den grund brug for et alkoholmeter. Det er den eneste måde som, du kan få et reelt svar. Det er alligevel langtfra alle alkometre, der afkaster det rigtige svar. A la med alt andet findes der nemlig både billige og dyre alkometre. Forudsat du ønsker et svar du kan stole på, bliver du nødt til, at købe et dyrt alkoholmeter. Selvom det for mange kan være en fristelse, at skaffe et et mindre dyrt alkoholmeter.

Det er vigtigt med en brændselscelle for, at lave et ordentligt alkoholmeter. De fleste folk har set de alkoholmetre politiet bruger og disse indeholder alle en brændselscelle for, at kunne udføre et nøjagtigt svar. Hvis du beslutter dig for et billigt alkoholmeter uden brændselscelle eksisterer der en rimelig risiko for, at politiets alkoholmeter vil vise en anden promille, hvis du bliver stoppet. Såfremt dette er tilfældet er det til alle tider politiets test der tæller og man vil blive taget med på politistationen til en blodprøve.

Selvom et af de gode alkoholmetre godt kan være temmelig dyre, er der også tale om et apparat, der kan bruges i flere år. Der er af den grund tale om noget du kan få glæde af i flere år frem og dermed ikke noget man over længere tid skal betale mange penge for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *